2013-04-16 | 15:16:00 | FOTO - natur

Vårtecken!


2013-04-16 | 14:41:20 | Vardag

16 april 2013

Hej på er!
Här sitter jag och mumsar i mig några melonbitar. Slutade 12:05 idag och har inte gjort så jättemycket, tagit det lugnt det mesta. Jag var ute och fotade lite innan, så ska snart redigera dem och kanske lägga upp några här i bloggen sen. 

För övrigt så är det ju himla fint väde ute! Det är till och med över 5 plusgrader ute när jag ska cykla till skoan, helt underbart!
 
Nu ska jag fortsätta att njuta av min vattenmelon.. Peace!
 

2013-04-14 | 22:50:51 | Dans

The weekend

Helgen har varit grym! 
Och föreställningen är såklart det som jag tänker på mest, men jag har också kunnat träffa min fina pojkvän som jag inte sett sen i söndags förra veckan på grund av att båda varit för upptagna med annat, men det kan vara bra att vara ifrån varandra ett tag ibland med.
 
Tillbaka till föreställningarna, alla var riktigt duktiga och jag känner iaf att det gick bra för mig i i princip alla, förutom de två första då jag inte riktigt hade hunnit fått in "känslan" eller vad man ska säga, + plus att publiken inte var så särskilt rolig då.. Haha. Tack till den bästa danspedagogen Andrea för att hon fixade Dansstudions 10års jubileum så himla bra!!
 
Nu ser jag fram emot nästa dansföreställning. 
Att stå på scen är bland det bästa jag vet och att få möjligheten till det tre gånger på ett år, minst, är sjukt kul! Den som är näst är med skolan och inte alls lika stor, men det är såklart lika kul ändå! Redan taggad..
 
Nu ska jag sova ut så mycket jag kan efter denna helgen, skönt med sovmorgon. Peace!
 
 

2013-04-10 | 17:13:08 | Vardag

10 april 2013

Dans på hög nivå.
Dagen har bestått av tre dansföreställningar. Den första gick inte så jättebra men de andra två gick betydligt bättre, + att publiken i den tredje föreställningen var så grymma så att man fick en massa energi! På fredag kör vi igen, den riktiga premiären, för allmänheten och på lördag är det ytterligare två till. Taggad! 

Just nu sitter jag och försöker skriva på en av två inlämningar som ska in denna veckan, det är svårt att hålla koncentrationen uppe för jag är så seg och trött i huvudet, men det ska nog gå. Sen vid sex ska jag iväg till Johannes för Bön&bröd. 
 
Peace!


2013-04-04 | 22:17:13 | Vardag

En oväntad vänskap

En sjukt bra film!
Ville egentligen bara säga att En oväntad vänskap var väldigt bra, det bästa är nästan att den där baserad på en verklig historia/händelse. Om ni har tänkt se den, så gör det. Och om ni inte har tänkt se den, gör det ändå!
 
Nu är det dags för mig att sova, upp klockan fem imorgon för att jobba, sista dagen nu sen är det helg och slut på påslovet.. Inte alls bitter. 
 
Peace