2013-05-31 | 15:46:37 | Vardag

Gisledagarna

Är precis hemkommen efter en heldag med dans. 
Vi har kört igenom alla koreografier inför söndag och måndag och det känns riktigt bra! Jag skulle ha haft friluftsdag på Holmen idag, men vår fina danslärare/lots lyckades få loss oss ur det. Det var skönt att hon kunde göra det för det känns som om vi behövde denna dagen. 

Nu ska jag ta det lite lugnt en stund, sen ska jag steka pannkakor och sedan gå upp till centurm med Ellinor och kankse Louisa och lyssna på bl.a "Småstjärnorna" och se om det finns något annat roligt att hitta på. Urban Chaos spelar i Centrumkyrkan, får se om jag går dit. Måste passa på att vara ute nu när det är så varmt och fint väder!

Peace!


2013-05-30 | 15:26:38 | Vardag

Strålande sol

Jag älskar detta vädret!
Det är så underbart att kunna sitta ute i solen och läsa en bok, eller sy.. det gjorde jag innan, så nu har jag sytt klart alla kläder till dansföreställningen som är på söndag. Vi ska ha en dansföreställning i skolan, där vi esteter och de som går individuellt val och utökad kurs är med. Temat är skräck, och det kommer bli grymt! Vi har en på söndag för allmänheten och två på måndagen för skolan. Kom och kolla vettja! 

Peace!




2013-05-29 | 14:20:00 | FOTO - övrigt

Antikt

I sommarhuset i Svanaholm
I lördags var jag, Lousia och pappa i Svanaholm för att hämta ved. Jag hade med mig min kamera och passade på att fota lite antika grejer som vår fafar samlat på sig under åren, väldigt fina grejer, alltihopa. Men jag fastnade speciellt för de tjocka böckerna, biblarna (som för övrigt är från 1800-talet hur coolt!?), och ett bord som var uppdukat med antika saker. Så himla fina! Farfar ska sälja sakerna och jag kan lätt tänka mig att köpa någon av böckerna, jag vågar knappt bläddra i dom för att det känns som om sidorna kommer låssna men hade vart fint som dekoration.


2013-05-27 | 20:25:00 | FOTO - natur

Lila blommor


2013-05-27 | 18:13:16 | Vardag

27 maj 2013

Det var ett tag sedan jag kikade in här
Men jag har inte direkt vetat vad jag ska skriva till er och så har jag inte fotat så mycket heller. Men nu har jag kommit igång mer med det, och såklart är det roligare att fota när det är så fint väder och när alla blommor och andra växter kommer fram igen. Nu har jag i alla fall några bilder på lager som jag kan visa för er.
 
Jag sprang 3km-testet idag, och jag är så stört nöjd! Sprang på 19 minuter, hade satt ett mål att komma under 23 minuter och det lyckades jag ju med. Min vän Anna sprang bredvid mig hela tiden och peppade mig genom hela, utan henne hade jag nog gett upp efter 1,5km eller 2.. haha.