2013-12-23 | 19:04:00 | Vardag

23 december 2013

 

2013-12-23 | 15:58:26 | Vardag

Nu är granen klädd

 
 

2013-12-21 | 10:05:24 | Vardag

Jullov

Igår var de sista avslutningarna på skolan innan jullovet började. Känslan går knappt att beskriva, det är så skönt att inte behöva tänka på att det kommer komma ännu en måndag med skola och hela köret efter helgen. Jag ska verkligen passa på att ta det lugnt och umgås med mina vänner detta lovet, det var så mycket i skolan i höstas så jag inte visste var jag skulle ta vägen. 
 
Jag och fyra till firade jullovet med att ta en tripp till Jönköping direkt efter skolavslutningen. Vi började med att gå i affärer inne i stan för att sedan åka ut till A6 för att fortsätta en liten stund. Jag hittade alla mina julklappar och ska slå in dem idag. Det var faktiskt inte alls så mycket folk som jag tänkte att det skulle vara, inte i stan och heller inte inne på A6, det var ganska skönt att inte vara mitt bland julklappshandlandet. 
 
Nu ska jag göra mig iordning och sedan får vi se vad jag gör med denna dagen, känner på mig att det lär bli en slapp dag. Sen i ikväll ska jag och några till till Åsenhögas julkonsert, mys!
 
Peace!
 
 
 

2013-12-02 | 19:56:02 | Vardag

2 december 2013

Har suttit med plugg sedan jag kom hem från skolan, vilket var runt två-tiden. Har svenskaprov i retorik imorgon. Blir iofs "bara" några glosor som man ska kunna, men det tar dit att få in allt i skallen det med. Och sen på fredag har jag kulturhistoriaprov om renässansen, så har suttit en lång stund nu med att skriva insuderingsfrågor till det. Det är ett himla bar sätt att plugga faktiskt! 
 
Nu är det snart dags för Once upon a time, så ska lägga undan plugget en liten stund! 
Peace!
 
 

2013-12-01 | 10:21:13 | Vardag

1 december 2013

1 december, 1:a advent, 24 dagar kvar till julafton, första avsnittet av julkalendern.. 
Det finns mycket man kan säga om denna dagen. För mig kommer den bestå av plugg under förmidagen, lunch med farmor, farfar och familjen, sedan sång med gospelkören hela eftermiddagen. Fullspäckad dag.
 
Faktiskt en väldig fullspäckad helg: I fredags var jag i Jönköping på julkonsert med Samuel Ljungblad, Ole Børud ocg Per-Erik Hallin, så sjukt bra var det! Efteråt hämtade vi upp vår gamla ungdomsledare Johannes och åkte hem. Igår firade vi min lillasyster Annie, släkten kom hit och åt lunch och tårta, hon blit hela 17 år på tisdag.. Eftersom jag inte har haft någon tid till plugg förrän nu så får jag plugga gärnet fram till kl 13, sedan är det full rulle igen. 
 
Julkalendern verkar vara riktigt bra iår, åtminstone det första avsnittet som gick innan idag. Ser fram emot resten! 
 
Nu ska jag forstsätta mitt plugg. Kände bara för att kika in här lite, var ju ett tag sedan.. 
Peace!