2013-09-28 | 14:45:00 | FOTO - natur

It's a total mess

 

2013-09-26 | 20:24:17 | Dans

Workshop i musikal

Jag har endast en grej i skolan som jag ska göra/gå på imorgon och det är en Workshop i musikal som Sanna Holmgren håller i. Jag kan tyvärr inte vara med och dansa på grund av att jag har skadat mig, men jag ska försöka bidra med sången så gott jag kan. Jag tror att detta kan bli riktigt roligt! 
 
Förra året hade vi henne som gästlärare för att känna på hur det går till i en audition.
Det gäller att tänka snabbt och lära sig koreografin så snabbt som möjligt, för man får inte så mycket tid till att gå igenom om och om igen. Jag vet inte om jag någon dag ska söka till en dansskola, jag tror inte det är riktigt min grej. Trots att jag tycker om att dansa och, om jag får säga det själv, har utvecklats mycket och är bra på det. Vi får se hur det blir med det helt enkelt. 
 
Peace!

2013-09-24 | 14:10:00 | Vardag

To the capital city!

Det ska bli så himla kul och mysigt att åka iväg till Stockholm!
Jag och min pojkvän åker nu på fredag och stannar till söndag. Vi har egentligen inte planerat något som vi ska göra än, men vi ska i alla fall äta på Flippin' Burger och vi ska åka ut till Täby centrum. Apple Store ligger där så vi ska passa på att kolla hur det ser ut och se om de kan laga min låsknapp på min iPhone. Sen ska vi nog bara njuta av huvudstaden. Längtar!
 
Jag ska självklart ta med mig min kamera och försöka ta en massa bilder!
 
 

2013-09-23 | 17:06:04 | Vardag

Vad man kan göra på en studiedag

Jag hade kunnat sova till typ ett om jag hade velat
Men jag gick upp lite efter nio, på vår lediga dag. Men jag är glad att jag gick upp så tidigt för jag har fått saker gjorda! Har städat mitt rum, som jag för övrigt inte har städat sedan jag fyllde år i somras skäms, tvättat en massa och kollat på lite mindre än en halv film, Narnia för att vara exakt.. Det är väl det en studiedag är till för, eller? Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad en studiedag är till för, för att vi ska sitta med näsan i alla våra böcker hela dagen kanske? Hur kul är det egentligen? Jag kan inte säga att städa är mycket roligare, men hellre städa än plugg, faktiskt.
 
Jag fick ett sms tidigare idag om att min BH, som jag beställde förra veckan, finns på 7-eleven. Men jag har inte hämtat den än för har inte riktigt känt mig fin och fräsch nog att gå ut idag, måste duscha ikväll så jag kan hämta den. Ska bli kul att se hur den sitter! Den kanske inte passar alls.. Haha! 
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Game of Thrones. 
Peace!

2013-09-19 | 18:29:00 | FOTO - natur

Water and sunset

 

2013-09-19 | 15:41:19 | Vardag

19 september 2013

När jag kom hem igårkväll satte jag igång den senaste uppdateringen på iPhonen, iOS7 för er som kanske har missat.. När jag vaknade imorse hade jag det på min mobil. Och.. Det är så förbannat snyggt, det ser betydligt fräshare ut än det förra och har massa nya funktioner, men ända är det så lätt och cleant. Älskar det! 
 
Jag köpte förresten en Marlies Dekkers BH i tisdags, men från smartgirl.se. Den var typ 100 kronor dyrare, men jag tyckte den var snyggare. Jag köpte en utan spets, det hittade jag inte på den sidan jag länkade i tisdags. Jag tror att den ska vara nere i min brevlåda på måndag, har jag tur kommer den till mig redan imorgon! Happy girl.
 
Nu ska jag försöka ta tag i mitt gymnasiearbete, vi ses!
Peace
 
 

2013-09-17 | 16:03:02 | Vardag

Marlies Dekkers

Jag är riktigt sugen på att köpa en BH från Marlies Dekkers.
De flesta av dem är riktigt snygga, men fy så dyra dem är. En BH kostar ca 600kr! Jag ska se om jag hittar någon annan sida som säljer ungerfär likadana BHar, och som är lite billigare. Om jag inte hittar det så kanske jag köper en från Marlies Dekkers sida ändå, eller så köper jag en från någon annan sida som kanske är dyrare men snyggare.. får se hur jag gör, någon gång i livet måste man väl ändå köpa något som kostar onödigt mycket..? 

Peace!





2013-09-17 | 12:45:00 | FOTO - människor

Siluett


2013-09-16 | 17:32:29 | Vardag

16 september 2013

Är det någon av er som följer Idol?Jag har för en gångs skull kollat från första början den här gången och inte missat ett enda avsnitt av det. Det är ju faktiskt rätt kul att se alla som söker och vilka det är som går vidare och åker ut, varför har jag aldrig gjort det innan? En del är ju hur grymma som helst! Jag är lite avundsjuk på att de kan sjunga så bra, det hade varit något. Vem hejjar ni på? En av mina favoriter är Sandra!

Jag anmälde mig btw till högskoleprovet innan idag
Jag gjorde det i våras och det gick inte alls bra. Kan ju iofs bero på att jag inte läste någon matte under hela tvåan, jag svarade på kanske 2 matteupgifter på hela provet, resten förstod jag ingenting av. Men nu läser jag det och jag hoppas att det går bättre denna gången än förra!
Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag åker till Gustav och kollar på Idol.
Peace!

2013-09-15 | 13:35:00 | FOTO - natur

Solnedgång och vatten

 
 

2013-09-14 | 10:06:43 | Vardag

14 september 2013

Godmorgon! 
Jag vaknade ändå hyfsat tidigt idag. Men jag har däremot inte gått upp än, planerar att göra det snart. 

Idag ska jag försöka plugga, lite, och gå upp till samhället för att kolla efter en höstjacka. Det börjar ju bli lite kyligare ute nu, så nu känns det att hösten är på väg. Hösten är så sjukt fin med alla färger, förhoppningsvis har jag tid till att fota! 

Senare idag ska vi fira min morfar genom att äta ute på något ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette. Det kan bli mysigt!

Jag bloggar btw från mobilen. De har nu uppdaterat appen, så nu är det enklare att blogga härifrån, och snyggare layout på hela appen. Gillas! Dock verkar man inte kunna ändra storleken på bilderna, så det blir ett bildlöst inlägg den här gången. 

Peace! 


2013-09-13 | 14:20:00 | FOTO - natur

Fotokväll på stranden

När vi campde i Halmstad i sommras så drog jag med Annie ut en kväll och fotade på stranden. När vi gick dit var jag mest ute efter att få fina bilder på solen som höll på att gå ner, men på vägen dit (och innan himmelen blev alldeles röd/orange och fin) fotade jag lite annat med. Jag fick en hel del med bilder som jag blev riktigt nöjd med, så de bilderna kommer antagligen komma upp här på bloggen snart. Den bilden som är med i förra inlägget är en av dem!
 
Kan börja med fyra sandbilder eller vad man ska kalla dem. Har ni tänkt på hur fint sand faktiskt är? Det skapas ju riktigt tuffa mönster i sanden när folk har gått i det och när det blåser, regnar och vad det nu gör, tycker det är sjukt fint. 
 
 
 
 

2013-09-12 | 17:10:28 | Vardag

12 september 2013

Tänkte jag skulle försöka få liv i bloggen igen
Kan ju börja med att säga att mitt sommarlov var riktigt bra. Som jag skrev i förra inlägget var jag på Gullbrannafestivalen, det var riktigt grymt och många av artisterna var väldigt bra! Efter det så åkte jag och min familj iväg till Varberg och kampade i en vecka och sedan till Halmstad i ytterligare en vecka, mycket sol, grillande, lite badande och hög mysfaktor. 
 
Jag och Gustav gick på bio och såg den nya filmen World War Z, varken han eller jag var särkilt beredda på att det skulle finnas zombies med så vi blev lite tagna där. Dessutom är inte den sortens film min favorit direkt men den var faktiskt helt okej bra. :)
 
Näst sista veckan var jag på Gullbrannaläger, det var kul och det fanns en hel del bra seminarium. 
 
Nu, har jag börjat trean. Trean! 
Det är inte långt kvar till studenten, kommer gå så sjukt fort. Beställde faktiskt min studentmössa i onsdags. Hur som helst, allt har börjat dra igång på riktigt nu och det märks att det är sista året. Som tur är så kan jag dansa på skoltid och rensa mina tankar och få bort all stress för en stund som smyger sig på.
 
Vi hörs när vi hörs! 
Peace