2013-06-27 | 17:45:46 | Vardag

27 juni 2013

Snabbresumé på vad som varit och vad som ska vara, för att jag är sämst på att uppdatera och kommer förmodligen inte bli så värst bättre på det:

Jag började jobba veckan efter skolavslutningen och har gjort det fram tills idag och ska göra det fram till onsdag nästa vecka. Förra fredagen var jag i Borås med några vänner, efter det åkte vi vidare mot Nyhem för att vara med på ett ungdomsmöte där. 

Jag fyllde år igår, 18 bast är jag nu! Firade dagen med att jobba, äta tårta och kolla på film, haha. Var så sjukt trött, så orkade inte göra så mycket. Gustav kom förbi för att säga grattis och ge mig en present (bilden). Vi hade varit och kollat på en present till Louisa i måndags och då sa jag att jag tyckte de skålarna var riktigt snygga, så då köpte han dem dagen efter! Ett steg närmre mitt drömkök.. 
Vi ska fira mig och Louisa, plus mamma som fyller 50, ordentligt på lördag, så då blir det ett riktigt fett kalas med mycket mat, presenter (förhoppningsvis) och massa folk! 

Nästa helg är det dags för GF, d.v.s Gullbrannafestivalen! Det är därför jag bara jobbar fram till onsdag nästa vecka. Vi är samma gäng som förra året som ska åka ner dit och hoppas på en husvagnsplats med el och lyssna och kolla på ett gäng grymma artister. Det kommer bli riktigt kul! 

 

2013-06-13 | 12:51:22 | Vardag

Sommarlov!

Nu är det sommarlov, äntligen! 
Tanken var att jag och Louisa skulle jobba nu, men vi kände inte riktigt att vi orkade göra det, och jobba direkt efter att man fått sommarlov känns ju verkligen desperat. Nej men, vi ska jobba imorgon och fram till Gullbrannafestivalen, så tre veckor ungefär. 

Vädret är ju dessutom sådär bra, här regnar det och jag hoppas verkligen inte att sommaren blir som förra året; mer regn än sol. Vem vet, att det regnar på sommarlovs-dagen (eller något sånt..) kanske bara betyder att det blir sol mest hela tiden resten av dagarna. Vi kan ju hoppas på det i alla fall!

Annie ska ha en tjejkväll ikväll, så nu håller jag på och hjälper henne med att städa och plocka undan lite. Sen ska jag kolla på dansföreställningen som de andra i min klass fick se i tisdags när jag var sjuk, fick låna skivan över lovet. Det ska bli spännande att se!

Peace!

En mindre passande bild, på Rubens hand.
 



 

2013-06-12 | 09:31:41 | Vardag

12 juni 2013

Okey, det där med att hålla igång bloggen går ju inte jättebra.. 
Jag har inte sådär jättemycket som jag känner att jag vill dela med mig av, har känt att jag inte vill ha någon personlig blogg där jag berättar allt jag gör, utan mer en fotoblogg (men om det ska funka måste jag ju typ fota 24/7, och så bra fantasi/inspiration har jag inte). Så jag antar att det får bli lite mittemellan..

I alla fall så hade vi långhelg förra veckan. I torsdags fotograferade jag Lovisa, David och lilla Ruben för att de ville ha en bild till Värnamonyheter, själv blev jag väldigt nöjd med bilden! Samma dag var vi ett gäng som firade Linus som hade fyllt 20 år, som tur var så var det varmt och sol, vi åt god mat, tävlade lite och senare på eftermiddagen/kvällen paddlade vi kanot i Nissan. Himla mysigt! 

Resten av helgen har jag i princip varit förkyld, började med att jag hade ont i halsen och sedan nästa dag var jag dunderförkyld.. Kul! I måndags var jag på Risktvåan (halkbanan+stadskörning i Jönköping), förkyld såklart.. Det måste ha varit sjukt irriterande att sitta i samma bil som mig när jag hostade och snörvlade, haha. Stadskörningen och halkbanan gick i alla fall bra, körde i och för sig på plastgubbarna på banorna men men, det ska man väl göra? 

Igår var jag hemma från skolan för att bli frisk, och det går ju i alla fall framåt. Idag är jag med hemma, men inte för att jag inte kan gå till skolan, utan för att vi inte har några lektioner! Hur nice?? Imorgon är det skolavslutning och det betyder sommarlov!! Så himla skönt! 

Cred till den som läste alltihop, Peace!

Min systers dansgrupp, från föreställningen.

 
 

2013-06-05 | 11:37:25 | Vardag

Studentutsläpp

Idag är det studentutsläpp på min skola
Jag och min syster har valt helt fel tid och dag för att ta en körlektion.. Jag ber till Gud att vi inte kommer köra inne i samhället idag, det hade varit för jobbigt med alla människor och stora flak m.m. som åker runt med glada studenter. När man går förbi studenterna i skolan blir man väldigt avundsjuk, men samtidigt inte. Det är ändå ganska skönt att veta att man har ett år till i skolan och kunna fundera ut vad det är man vill göra, så känns det i alla fall för mig. 

Nu ska jag ta det lugnt ett tag, sedan blir det då körlektion och efter det lite studentfiranden!

Peace


2013-06-04 | 13:20:00 | FOTO - övrigt

Tre


2013-06-04 | 11:28:52 | Dans

Mad House

Bästa föreställningen! 
Det har varit så stört kul att dansa på scenen de två dagarna. I princip alla våra koreografier var väldigt jobbiga, men det är så kul att få ta ut sig så stort det bara går och visa vad man går för och sedan ligga död på golvet efteråt medam svetten rinner.. Underbart!

Nu har det ju till och med hunnit bli juni med och nästa vecka slutar jag tvåan på gymnasiet och har ett helt sommarlov framför mig med jobb, festival, läger, fotodagar och förhoppningsvis en helvecka med bara dans, dans och dans. Ser fram emot sommaren!